Športi na zemlji

Starost zemlje se ocenjuje na 4,5 miljarde let, njena geološka obdobja pa se delijo na eone; had, arhaik, proterozoik in fanerozoik. Od nastanka človeške zgodovine so v Franciji, Afriki in Avstralji odkrili veliko primerov poslikave jam, izvirajočih iz predzgodovinskih obdobij; nekatere poslikave so stare tudi do 30.000 let. Čeprav za naslikane aktvinosti s športom obstaja malo neposrednih dokazov, se vseeno da sklepati, da so že takrat obstajale športu podobne aktivnosti...

Zaradi človekove naravne povezanosti s zemljo so se skozi čas razvili športi, ki so se večnoma odvijali na kopnem. V času antične Grčije je bilo razvitih že zelo veliko športov; najpogostejši so bili rokoborba, boks, metanje kopja, diska in kočijaške dirke. Uresničite tudi vi svoje želje in občutite adrenalin pri različnih športnih aktivnostih na zemlji.

 

Bungee Jumping

Doživi svobodo v novi dimenziji in izkusi čarobnost prostega pada. Dodaj krila svoji avanturi, dvigni svojo samozavest. Skok z elastiko ali Bungee Jumping je edinstvena kombinacija svobode ter brezskrbnosti letenja.

Vertical Running

Vertical Running ali včasih tudi House Running je doživetje pri katerem tečete v posebnem sistemu vezi po navpičnih stenah zgradb, stoplnic, mostu,...z obrazom naprej!

Zip Line

Zip-lining je adrenalinsko spuščanje po jekleni vrvi. Inštruktor vas pripne z varovalnim pasom na škripec in že letite kot ptica k oddaljeni postojanki.

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2017 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Google+
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport na Vimeo
Xsport RSS kanal