Športi na zemlji

Starost zemlje se ocenjuje na 4,5 miljarde let, njena geološka obdobja pa se delijo na eone; had, arhaik, proterozoik in fanerozoik. Od nastanka človeške zgodovine so v Franciji, Afriki in Avstralji odkrili veliko primerov poslikave jam, izvirajočih iz predzgodovinskih obdobij; nekatere poslikave so stare tudi do 30.000 let. Čeprav za naslikane aktvinosti s športom obstaja malo neposrednih dokazov, se vseeno da sklepati, da so že takrat obstajale športu podobne aktivnosti...

Zaradi človekove naravne povezanosti s zemljo so se skozi čas razvili športi, ki so se večnoma odvijali na kopnem. V času antične Grčije je bilo razvitih že zelo veliko športov; najpogostejši so bili rokoborba, boks, metanje kopja, diska in kočijaške dirke. Uresničite tudi vi svoje želje in občutite adrenalin pri različnih športnih aktivnostih na zemlji.

 

Bungee Jumping

Doživi svobodo v novi dimenziji in izkusi čarobnost prostega pada. Dodaj krila svoji avanturi, dvigni svojo samozavest. Skok z elastiko ali Bungee Jumping je edinstvena kombinacija svobode ter brezskrbnosti letenja.

Vertical Running

Vertical Running ali včasih tudi House Running je doživetje pri katerem tečete v posebnem sistemu vezi po navpičnih stenah zgradb, stoplnic, mostu,...z obrazom naprej!

Rally

Če ste pravi bencinski navdušenec vas rally vožnja zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Izkusite noro adrenalinsko vožnjo po brezpotjih z našimi profesionalnimi vozniki v pravih rally bolidih.

Motokros

Želite narediti prve korake v svet motokrosa ali pa ste že izkušen motorist in bi radi nadgradili vaše znanje? Pri usposabljanju za motokros bomo pomagali začetnikom brez vozniškega dovoljenja prav tako pa izkušenim voznikom.

Zip Line

Zip-lining je adrenalinsko spuščanje po jekleni vrvi. Inštruktor vas pripne z varovalnim pasom na škripec in že letite kot ptica k oddaljeni postojanki.

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2019 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal