Doživetja na zemlji

Starost zemlje se ocenjuje na 4,5 miljarde let, njena geološka obdobja pa se delijo na eone; had, arhaik, proterozoik in fanerozoik. Od nastanka človeške zgodovine so v Franciji, Afriki in Avstralji odkrili veliko primerov poslikave jam, izvirajočih iz predzgodovinskih obdobij; nekatere poslikave so stare tudi do 30.000 let. Čeprav za naslikane aktvinosti s športom obstaja malo neposrednih dokazov, se vseeno da sklepati, da so že takrat obstajale športu podobne aktivnosti...

Zaradi človekove naravne povezanosti s zemljo so se skozi čas razvili športi, ki so se večnoma odvijali na kopnem. V času antične Grčije je bilo razvitih že zelo veliko športov; najpogostejši so bili rokoborba, boks, metanje kopja, diska in kočijaške dirke. Uresničite tudi vi svoje želje in občutite adrenalin pri različnih športnih aktivnostih na zemlji.

 

Bungee Jumping

Doživi svobodo v novi dimenziji in izkusi čarobnost prostega pada. Dodaj krila svoji avanturi, dvigni svojo samozavest. Skok z elastiko ali Bungee Jumping je edinstvena kombinacija svobode ter brezskrbnosti letenja.

Vertical Running

Vertical Running ali včasih tudi House Running je doživetje pri katerem tečete v posebnem sistemu vezi po navpičnih stenah zgradb, stoplnic, mostu,...z obrazom naprej!

Rally

Če ste pravi bencinski navdušenec vas rally vožnja zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Izkusite noro adrenalinsko vožnjo po brezpotjih z našimi profesionalnimi vozniki v pravih rally bolidih.

Formula

Hitra darila za prave ljubitelje motošporta. Počutite se kot pilot v formuli 1 - z našimi idejami o darilih lahko izpolnite dolgoletno željo svoji ljubljeni osebi! V motošportu so na voljo hitri, visokozmogljivi avtomobili s katerimi se lahko peljete kot voznik ali pa tudi sovoznik z profesionalnim voznikom - dodatna količina adrenalina je zagotovljena!.

Motokros

Želite narediti prve korake v svet motokrosa ali pa ste že izkušen motorist in bi radi nadgradili vaše znanje? Pri usposabljanju za motokros bomo pomagali začetnikom brez vozniškega dovoljenja prav tako pa izkušenim voznikom.

Zipline

Zip-lining je adrenalinsko spuščanje po jekleni vrvi. Inštruktor vas pripne z varovalnim pasom na škripec in že letite kot ptica k oddaljeni postojanki.

Monster Roller

Spust z monster rollerjem ali gorskim skirojem je ena najljubših aktivnosti, saj bo osrečila tako tiste, ki želijo uživati v razgledih, ki se med spustom odpirajo pred njimi, kot tudi tiste, ki potrebujejo nekoliko večji dnevni odmerek adrenalina. Krmilo in zavore so v vaših rokah!

Pustolovski park

Pustolovski parki so vse razen sprehoda! S pomočjo izkušenega vodnika se upovzpnete med krošnje drvesa, plezate po mrežah ter dolgih tramovih. Kar se od spodaj zdi zelo sproščujoče, se izkaže za pravi adrenalinski hit. Do vrha lahko pridete le z nadzorom telesa in učinkovito uporabo moči. Povzpnite se na vrh in opravite z vsemi ovirami!

Paintball

Bi radi presenetili svoje prijatelje in ljubljene z dodatno dozo akcije? Potem je paintball prava izkušnja, ki jo iščete. Ekipni šport združuje razburljivo akcijo z moštvenim duhom in veliko vznemirjenja. Paintball ni idealen samo za fantovščine, ampak je tudi odlična izkušnja za nepozabno rojstnodnevno zabavo.

Laser Tag

Lasertag je hitro in vznemirljivo moštveno tekmovanje, v katerem ne zanemarjamo niti športnih izzivov niti taktičnih zahtev. Cilj je z "laserjem" zadeti v senzorje nasprotnih igralcev, ne da bi se sami ujeli v nasprotni "ogrenj". Za držanje navdušenja obstajajo različni načini igre, na primer "Capture The Flag".

Streljanje

Tukaj se bo streljalo z pravimi naboji. Streljanje vsebuje nekaj fascinantnega in je tudi zahtevno. Pri streljanju so potrebna natančnost in koordinacija, sposobnost koncentracije, dobra tehnika in nadzor telesa. Če se želite naučiti streljanja, potrebujete nekaj potrpljenja in motivacije, saj ni tako enostavno zadeti tarčo, kot se sprva dozdeva.

Lokostrelstvo

Z lokostrelstvom boste hitro našli ravnovesje tehnike, moči in koncentracije. Tako kot nekoč Robin Hood lahko tudi vi na konicah prstov občutite vlečenje tetive, prenesete zadnji pogled na tarčo in na pot pošljete puščico. Značilno brenčanje se sliši kot glasba v ušesih.

Vojaški specialec

Se želite preizkusiti v vlogi specialca? Na območju, kjer se urijo tudi resnični vojaški in policijski specialci, lahko z nami doživite in občutite način življenja fantov in deklet katerih naloga je, da skrbijo za našo in vašo varnost. Pri nas ne boste samo streljali!

Vožnja z bobom

Ste kdaj dirkali po progi z bobom pri hitrosti 130 km na uro? Sedaj lahko to storite na pravi tekmovalni bob stezi - to je izkušnja, ki jo kmalu ne boste pozabili. Na voljo imate različne možnosti boba; od prave tekmovalne vožnje na zimski progi do poletne različice.

Hoja po žerjavici

Vsak, ki med ognjenim sprehodom hodi po 900 stopinj vročem, žarečem oglju, se počuti kot prerojen. Doživeli boste, kako pridobite novo zaupanje v svoje sposobnosti. Lažje se boste lahko osredotočili na svoje cilje in tako izstopili kot feniks iz pepela.

Iskanje po vsebini

Imaš vprašanja?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2022 Xsport. Vse pravice pridržane.
Pogoji poslovanja | Izjava zasebnosti | Xsport™ je blagovna znamka podjetja KinetiQ d.o.o.
Spletne plačilne možnosti
Xsport na Facebook-u
Xsport na Twitter-ju
Xsport na Instagram-u
Xsport na Pinterest-u
Xsport na YouTube
Xsport RSS kanal